Beijer
Hälsa & Fitness
Min träning

Booty-torsdag och Biggest Loser

c_be

Blev ett litet senare första inlägg här idag. Det blir tyvärr så ibland. Morgonen och förmiddagen har bestått av kunder och Bootylicious-pass. Även denna torsdag var klassen helt full och det är ju hur kul som helst. Mindre kul att det kanske blir lite trångt för deltagarna, men jag är generös så erbjuder alltid plats på scenen 🙂

Btw, har ni sett årets Biggest Loser? Jag såg två första avsnitten igår och det är fantastiskt bra. Älskar att se hur coacherna arbetar och att se hur deltagarna tänker och tycker. Det är kul att de jobbar i lag och kan pusha varandra också.

För några år sedan gick en kollega och jag hos en PT och kämpade igenom timmen tillsammans. Det är verkligen hur kul som helst. Plus att min kollega och jag kom varandra mycket närmare. Därför kan jag verkligen rekommendera PT-duo vilket betyder att du och en vän har en pt samtidigt och jobbar. Som personlig tränare jobbar jag både med enskilda individer, duo och grupp. Det är helt fantastiskt och ett magiskt jobb!

Tags : torsdag

Lämna en kommentar

Annons
Annons