Beijer
Hälsa & Fitness
Min träningPersonligt

Sjuk eller pollen?

charlotte_beijer_nike

Näsan rinner samtidigt som jag är täppt, har jag pollen eller är det här en början till en förkylning? Det är ju frågan. Jag har sagt till mig själv att det är pollen för jag vägrar att vara sjuk. Tyckte lite synd om mig själv och köpte denna snygga nikejacka som jag har på bilden. Visst är den snygg?

Efter min första kund idag gav jag mig på ett ryggpass, men allt kändes otroligt tungt och jobbigt så jag är inte alls nöjd med passet. Men, men, så länge man tränar något iaf. Det blev fyra olika ryggövningar och en axelövning. Imorgon får det bli “vilodag” från gymmet. Kör ju min Bootyliciousklass vid lunch och den kan man ju inte ta det lugnt på direkt.

Vill du testa Bootylicious?
Hör av dig till mig så fixar jag en gästplats till dig!

2 kommentarer

  1. Tack, älskar den! Köpte den på Sats. Den har precis kommit in så skynda dig så du får i din stl 😀

Lämna en kommentar

Annons
Annons