Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

24600 steg senare

I morse när jag satt och åt lite frukost plingade det till i mobilen. Morgonpigga Sara frågade om vi kunde ta en promenad och lunch under dagen. Självklart sa jag. Jag älskar att ta promenader och när jag går med Sara vet jag att det inte är någon fjuttig promenad utan vi går till benen inte orkar bära oss.

Vi möttes upp i Liljeholmen och gick mot Hornstull. Dock fick vi stå ett litet tag när det var broöppning mellan Liljeholmen och Hornstull, men därefter gled promenaden på bra.

Vi gick Kungsholmen runt. Så från Hornstull gick vi över Västerbron, ner mot Rålis och sedan Norr Mälarstrand till Stadshuset.

Därefter gick vi vidare vid vattnet kring Fridhemsplan, Kungsholmsstrand, Hornsberg och ett stopp på Ica Maxi Lindhagen för en drickpaus. Sedan fortsatte vi promenaden till Fridhemsplan där jag behövde köpa en necessär och nagellack på Åhléns. När vi hade kollat klart på rean gick vi till ett favoritmatställe på Norr Mälarstrand, The Green Queen. De har grymt bra mat och allt är vegetariskt. Älskar stället!

Idag valde jag en green beef salad, där biffarna var gjorda på bönor såklart. Supergott! Jag kan även rekommendera deras Spicy Quesadilla som jag åt förra gången. Riktigt nomnom!

Efter en lång vila och med mättande magar gick vi tillbaka till Liljeholmen. Där handlade jag lite och när jag äntligen skulle få sätta mig på tvärbanan hem stod det att den skulle komma om 18 MINUTER! Nej, nej, jag är en sådan person som inte kan vänta. Det fick helt enkelt bli en promenad till Gröndal för att där sedan vänta på tvärbanan.

Jisses, en grymt bra dag. Mina ben är otroligt trötta och ansiktet solbränt. Hurra för sommar!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons