Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Ingen snoozning och mindre koffein

Morgonen började tidigt som vanligt på onsdagar. Jag gick och la mig i tid i går, men när klockan ringde imorse ville jag bara somna om. Dock hade jag inte tid att snooza (vilket jag aldrig gör) så det var bara att gå upp, ta en dusch och hoppa på bussen.

Bilden nedan är från i morse runt 06. Jag ser faktiskt väldigt trött ut, och busen jag tog på mig kvällen innan gick inte att sminka över direkt, haha. Antar att den där busen är för bra.  Morgonen fortsatte med morgonträning med de coolaste, starkaste och bästigaste tjejerna. När jag hade tränat dem gick jag själv och tränade. Jag var så nära att åka hem och äta frukost och ha nyhetsmorgon till sällskap. MEN det gjorde jag inte, utan jag gick in på SATS körde igenom mitt planerade ryggpass.

Det fick bli en massa pullups. Förut gjorde jag pullups varje vecka, men nu gör jag nästan aldrig det och jag vill ju inte tappa styrkan där inte. Nu ska jag börja lägga in pullups mer ofta. Efter mina pullups körde jag lite mage, stående rodd, militärpressar och sittandes rodd. Därefter åkte jag hem och åt gröt!Efter gröt och jobb framför datorn begav jag mig in till Odenplan för att möta upp en vän och hennes fina två månaders bebis. Vi tog en promenad i Hagaparken, och om vi matchade med solen? Alltså vilken fantastisk dag det har varit ute. Äntligen har solen varit framme! WOHOO!

Btw, jag känner mig så duktig. Jag har minskat mitt kaffeintag eller koffeinintag sjukt mkt. Jag dricka MAX en kopp per dag och inga andra energidrycker. Heja heja! Är du stolt över någonting just nu?

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons