Beijer
Hälsa & Fitness
Plantbaserad kost/vegan

Perfekta till brunchen- scrambled tofu

I går testade jag på scrambled tofu för första gången. Jag har tänkt att göra det själv många gånger, men har inte kommit till skott. Så igår när jag var och handlade och såg scrambled tofu i kyldisken, tänkte jag att nu måste jag ju testa.

När jag kom hem värmde jag på tofun tillsammans med färsk basilika och hackade tomater i en stekpanna. Medan jag värmde på tofun la jag in en skiva bröd i ugnen (har ingen brödrost), och väntade på att allt skulle bli klart.

Efter bara några minuter hade jag min första smörgås med scrambled tofu framför mig. Det såg så gott ut och smakade riktigt bra. Jag kommer inte ihåg hur äggröra smakar, men det här var godare, tror jag, haha. scrambled tofu beijerDet här är perfekt att ha på brunchen eller under helgfrukostar! Jag ska verkligen testa på att göra en egen och ha det under morgnar då jag äter bröd för det här var ett riktigt bra pålägg.

Har du testat på scrambled tofu? Sitter du kanske på något bra recept?

Kommentera gärna så ska jag testa det framöver.

Lämna en kommentar

Annons
Annons