Beijer
Hälsa & Fitness
ReceptVardag

En perfekt helg och pannkaksrecept

Jag kan ju ha haft världens bästa helg. Jag har fått ladda upp med så mycket ny energi att jag idag har varit Speedy Gonzales på jobbet. Nu är jag typ klar med allt jag ska göra för dagen, men kanske inte så konstigt när jag åkte hemifrån lite innan sju imorse.

Vart ska jag börja? Fredagen kanske. I fredags efter jobbet åkte Mathias och jag och handlade mat och vi var inte ensamma direkt trots att vi handlade tidigt på eftermiddagen. Vi kom sen på att det var halvdag för de flesta så det kanske inte var så konstigt. Nu ska jag inte skena iväg här. Fredagskvällen fortsatte i skräckens tecken. Vi var nämligen hos några vänner och tittade på skräckfilm. Jag åt både godis och drack ett glas vin utan att få ont i magen…YAY! Det var en riktigt härlig kväll.

Lördagen började med en sovmorgon och med mina favoritpannkakor som är helt glutenfria och växtbaserade. Så goda! Pannkakor, kaffe och Nyhetsmorgon är det bästa jag vet!vegan pannkakor recept
Om du vill göra mina favvopannkakor så kommer de här!

1/2 banan
2 dl glutenfritt havregryn
1 dl bovete
kanel & Kardemumma
1 skopa ärt- och havreprotein
2-4 dl vatten

Börja med att mixa havregryn till ett mjöl. Tillsätt sedan banan, bovetemjöl, kanel, kardemumma och proteinet och mixa samman dem. Häll därefter i 2 dl vatten och om du behöver mer vatten häller du i det. Jag brukar ha ca 4 dl vatten, men tillsätter inte allt på en gång.

Lördagen och söndagen fortsatte med träning, besök på Skogskyrkogården, middag med familjen, ännu mer familjehäng, skräckfilm, julfilm och massa mat. Min helg var verkligen perfekt. Jag inser att jag älskar att vara hemma, tända ljus och chilla. Är det en åldersgrej? Eller är det bara så nu under vintertiden? Jag vet inte, men det är så mysigt iaf!

Hoppas att ni också haft en underbar helg och hunnit ladda upp inför en ny vecka!

Lämna en kommentar

Annons
Annons