Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Det är något speciellt med fredagar

Fredagar. Det är något speciellt med fredagar. Jag älskar fredagar. Sedan fyra år tillbaka har jag ALLTID slutat efter lunch på fredagar och jag försöker hålla det än i dag. Vissa fredagar går det inte, men målet är att det ska vara så iaf.

 

Min morgon började som varje fredag gör med att klockan ringde 04:55. Hoppade in i duschen, sminkade mig och tog några munnar svart kaffe innan jag packade väskan. 30 minuter senare satt jag på bussen på väg till Studio Levels där jag har mina Bootcamps. Klockan 06:30 var mina deltagare redo för träning.Efter morgonklassen åkte jag till labbet vid Odenplan för att ta blodprov…och jag var inte ensam där om jag säger så. Det var väldigt mycket folk. Jag satt ner och väntade i ca 30 min. Medan jag satt och väntade konstaterade jag att jag hade ganska hög puls fast jag kände mig lugn…och då blev jag stressad och började med andningsövningar för att se om pulsen gick ner, men det gjorde den knappt. Nåväl, efter ett tag var det min tur, och jag fick beröm för mina blodådror i vanlig ordning. Blir alltid lika glad för den komplimangen, hehe!Efter blodprovet gick jag tillbaka och hade några kunder innan det var min tur för en sen frukost. Om jag var hungrig. Det blev avokadomackor och två dadelbollar. NOMNOM! Min fredag so far och jag är så pepp för en ledig helg!

Vad har ni för er under helgen?

Lämna en kommentar

Annons
Annons