Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Min vecka i bilder

Då jag inte är allt för aktiv här på bloggen känns det lite trist att köra “Veckans Lista” då den blir väldigt återkommande bland mina glesa uppdateringar, haha. Därför tycker jag det passar väldigt bra med “Min vecka i bilder” för lite variation (OBS många selfies).

Måndagen började med att jag vicka två mamma-klasser på Sthlm Bootcamp Factory vid Fridhemsplan. Så kul att träna mammor med deras små bebisar. Tycker det är så intressant med kvinnokroppen och därför tycker jag det är extra kul att coacha gravida kvinnor och kvinnor efter graviditet.
På tisdagen blev det ett ryggpass tillsammans med Mathias, och självklart blev det en till selfie i omklädningsrummet.

Onsdagsmorgonen startade tidigt med mitt Bootcamp på Studio Levels. Så himla grym grupp som kör på varje onsdag och fredag!
Efter klassen passade jag på att äta frukost. Det blev en overnight oats med en massa gott i.overnight oats frukost beijerEfter min frukost var det dags för PT-kunder. Mina kunder kom med färsk sallad och örter till mig, direkt från växthuset. Hur fantastiskt!? Älskar det!Torsdagsmorgonen startades med en spontan lyxfrukost som ni redan har läst i inlägget innan.

Efter frukosten var det dags för en mammaklass innan det var dags för en snabb kompisdejt.

Förra veckan bestod verkligen bara av jobb, bootcamps, mammaklasser, PT-kunder samt kostkunder. Inte den mest spännande veckan kanske, men ändå en vecka så som jag vill att den ska vara!

 

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons