Beijer
Hälsa & Fitness
eventMat

Presslunch på Hillenberg med Aito

I går hade jag en riktigt bra tisdag. Morgonen började med en PT-kund och därefter körde jag på kostrådgivnings-jobb inan det var dags för en lunch på Hillenberg.

Förra veckan blev jag inbjuden av Gastro Pr till denna presslunch med Aito på Hillenberg. Aito har havrebaserade produkter som man kan använda i exempelvis matlagning, till gröt eller i kaffet. Igår presenterade de även en helt ny produkt, en yoghurt, som är anpassade till barn och dessutom glutenfri. Egentligen är alla deras produkter glutenfria förutom den ekologiska havredrycken.

Lunchen som serverades var fantastisk. Det var en tre rätters växtbaserad lunch kombinerat med Aitos produkter. Louise Johansson (finalist i årets kock 2019) stod för den här fantastiska smakupplevelsen och Julia Frej för underhållningen.Wow, säger jag bara. Julia kan verkligen sjunga! Magiskt!

Förrätten
“Gula betor från trädgården och skogssvamp. Tartar, bronsfänkål och svampaito”. 

Förrätten var magisk. Att man ens kan göra såhär god växtbaserad mat. WOW! Till det serverades vin/mousserande. Jag valde alkoholfri prosecco från Richard Juhlin som jag älskar.

Varmrätt
“Butternutpumpa med nyskördad grönkål. Pumpagari, korianderkrasse och korianderfrön”.

Vilken smakupplevelse! Jag har aldrig testat butternutpumpa, och det var väldigt gott! Jag som älskar koriander var det här magiskt. Yummy in my tummy.

Efterrätt
“Björnbär med citronkola och lagerblad. Parfait, pistage och lagerblad”

Trots att jag var ganska mätt från förrätten och varmrätten slank efterrätten ner utan några problem. Hur går det ens att tillaga något sånt här gott!?  Jag kan inget annat än att ge denna lunch och event ett toppbetyg. Jag älskar att gå på events som ger en upplevelse. Detta var en väldigt bra upplevelse samt att jag hade väldigt trevligt sällskap.

Innan vi gick fick vi en välfylld goodiebag med Aitos produkter. Jag tycker verkligen det ska bli spännande att testa deras serie. Jag har nämligen reagerat (vad jag tror) på deras konkurrenter så det ska bli spännande och se om jag kan dricka deras glutenfria havredryck.

Tack Aito och Gastro PR för en magisk tisdagslunch!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons