Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Bilder från de senaste dagarna

Tänkte uppdatera er om mina senaste dagar i form av bilder. Några av bilderna har ni sett på Instagram och andra bilder har jag inte lagt upp alls. Kvalitén på bilderna varierar beroende på vart jag lagt ut dem.

Årets baks av kanelbullar. Jag vet att de inte ser ut som kanelbullar, men de var väldigt goda och passar mig som vill att det ska både smaka gott och gå snabbt att baka. Bullarna var väldigt lätta att baka och kanelkrämen ovan är så god. Dock skulle det vara mindre kanelkräm, men spritspåsen (plastpåsen) gick sönder.   Höstpromenad. I tisdags förra veckan tog Sara och jag en underbar höstpromenad som avslutades med middag hemma hos mig och Love Island.
Dirty Vegan. Sabine och jag unnade oss en hamburgerlunch i fredags på Dirty Vegan. Första gången vi båda var där. Jag gillade det, men kommer nog inte ta den hamburgaren som jag tog igen. Ganska smaklös, men vad ska man förvänta sig av en cheeseburgare liksom, hehe. Läste på om vitaminer och mineraler. Älskar allt som har med det att göra. Så intressant att läsa om funktion, synergister och antagonister etc.  Köpte en ny vas. Var på Mall of Scandinavia i lördags och det var kaosmycket folk. Jag kom därifrån med en ny vas och ett duschdraperi. Jag är inte bra på att shoppa.
Tränade ben. Körde ett benpass på nya Sats Scheelegatan i söndags. Kan säga att jag fortfarande har träningsvärk, och ser fram emot dagens pass! Åt kikärtsbiffar. Åt kikärtsbiffar i söndagskväll och såg finalen av Love Island. Biffarna är mina favoriter, så så så så goda! Skulle kunna äta dem varje dag!Avslutar detta inlägg med en dubbelregnbåge. Den sken så fint igår när jag skulle ut på en promenad. Vackert!

1 kommentar

  1. Så kul med inlägg som detta, få lite blandade ögonblick från din vardag. Har du delat recept på biffarna tidigare? Lät ju supergott och skulle gärna testa dom då jag älskar vegansk kost! 🙂

Lämna en kommentar

Annons
Annons