I lördags var det äntligen dags för min favoriträtt, Vietnamesiska vårrullar. Det är verkligen min favoriträtt då man kan variera innehåller hur mycket som helst. Det är också en rolig middag att göra tillsammans med familjen, perfekt för en första dejt eller en perfekt rätt att bjuda på då det finns något för alla.
Jag vet inte vad jag gillar bäst med vietnamesiska vårrullar, att det smakar så gott? de fina färgerna? variationen på ingredienser? Tror jag gillar allt med det! I mina vårrullar i lördags hade jag mango, avokado, morot, koriander, rödbetsgroddar, paprika, jordnötter och tofu. Herregud, så gott det var! Det här är liksom bättre än taco. Älskar att man kan variera innehållet så mycket också.
Till de vietnamesiska vårrullarna hade vi också en sås som vi doppar rullarna i innan vi tar en tugga. Såsen består av sojasås, några droppar sesamolja, koriander, hackad chili, riven ingefära och hackad vitlök. Hur gott som helst!
Har du testat på att göra vietnamesiska vårrullar? Vad brukar du ha i dem? Har du någon magisk kombination som du vill dela med dig av?
Gör gärna det för jag älskar ju att variera innehållet och är hela tiden ute för nya smakkombinationer!