Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Bootcamp, sömnparalys och workin moms

Veckans lista är tillbaka efter ett långt uppehåll. Veckan som passerat har innehållit bland annat bootcamps, sömnparlays och serietittande deluxe. Hösten för mig betyder serier, men jag ska försöka se till så inte serierna tar över mina kvällar nu när jag inte jobbar kvällar längre.

VECKANS MÅENDE
Jag har mått bra under veckan. Jag har börjat köra igång med träningen igen och försöker lyssna på kroppen samtidigt som jag inte vill överanalysera den för då kan man känna allt.VECKANS BÄSTA
Kan inte välja, men att Mathias äntligen är hemma är bäst såklart. Sen var det väldigt mysigt att äta lunch med Sara i måndags och att äntligen träffa Sabine för en fika i lördags.VECKANS BOOST 
Enkelt val. Att köra igång med bootcampsen igen har verkligen varit en boost. Som jag skrev i fredags så har jag saknat dessa bootcamps väldigt mycket.
VECKANS LÄSKIGASTE
Hade en sömnparalys. Fy, andra gången jag varit med om det i hela mitt liv, och som förra gången var det att någon höll fast mig bakifrån när jag låg på sidan. Det är så otroligt otäckt. Usch och fy! Någon mer som varit med om det?

VECKANS GODAST MÅLTID
Jag tror att ni redan kan gissa vad det är. Vietnamesiska vårrullarna såklart! Så gott! Läs mer om vårrullarna här.VECKANS SERIE
Upptäckte att 3e säsongen av Workin’ Moms fanns på Netflix. Så den kollade jag klart på under helgen. Sjukt rolig serie, och jag gillar verkligen att varje avsnitt är runt 25 min. Precis lagom.

VECKANS KLÄDESPLAGG
Typ träningskläder? VECKANS MEST LIKADE BILD
Bilden nedan blev mest likad under veckan. Egentligen är det en träningsvideo, men bilden frontar den så ja, då blir det denna bild under kategorin veckans mest likade bild.

Lämna en kommentar

Annons
Annons