Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Bootcamp och fredagsfeeling

Det är fredag och en arbetsvecka har swishat förbi med en rasande fart. Denna vecka startade jag igång med Workout Routine Bootcamp efter nästan ett halvårs uppehåll. Inser nu när jag startade igång klasserna i veckan att jag saknat det väldigt mycket. Så kul att träna ett gäng grymma tjejer!Efter varje klass bjuds det på Smoothies från Innocent också. Perfekt efter tidig morgonträning, ja, för vi börjar träna kl 06:30 faktiskt. Galet tidigt kanske någon av er tänker, men det är väldigt skönt att börja dagen så.Sen att det är fredag gör inte feelingen till det sämre direkt. Det är ett underbart höstväder och jag slutade tidigt idag. Annars brukar jag sluta sent under mina fredagar, men idag blev det en kortis som back in the days. När jag jobbade heltid som personlig tränare på Sats då slutade jag ALLTID kl 13 som senast på fredagar och det var en väldigt bra rutin. Ska försöka införa den snart igen, kanske!

Hoppas ni har en fin fredag och får en underbar helg! Nu ska jag ut i solen!

Kram till er!

Lämna en kommentar

Annons
Annons