Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Träningspass med ben i fokus

I går var det dags för ett träningspass med ben i fokus. Det känns skönt att vara tillbaka till träningen nu, och som jag längtat samtidigt som jag verkligen behövt min träningspaus med.

Som jag nämnde ovan, gårdagens träningspass bestod av ben, och jisses vad skönt det var. Jag älskar att träna ben. Jag känner verkligen hur hela kroppen får jobba och träningsvärken dagarna efter säger allt. Hur som, fortsätt att scrolla ner för att ta del av gårdagens träningspass.

Step-up beijer
Step-up
Träningspass
  • Utfall med skivstång 4 x 20
  • Bensparkar (4×10) superset Bulgariska utfall (3 x 10/ben)
  • Hip Thrust 4 x 10
  • Step up 3 x 10/ben
  • Bulgariska Utfall 3 x 10/ben
  • Utfallsgång med knäböj 60 sekunder

Det blev en genomkörare kan man lugnt säga, men jag tog det väldigt lugnt ändå mellan övningarna då jag inte har tränat så kontinuerligt på sistone. Jag tycker det är viktigt att inte pusha kroppen för mycket på en gång utan ta det lite lugnt denna vecka och under nästa vecka kan jag köra tyngre vikter igen. Det ser jag fram emot. Älskar träning och älskar att vara på G igen!

Bulgarian split squat-träningspass
Bulgarian split squat
Bulgarian split squat_beijer-träningspass
Bulgarian split squat

Om du vill ta en titt på hur en del av mitt pass såg ut, kan du klicka in på denna länk så kommer du till min Instagram (charlottebeijer) där jag försöker publicera några träningsvideos i veckan. Inte bara träningsvideos utan en del recept och tips också!

träningspass_beijer

Hoppas ni gillar att jag lägger upp träningspass. Kom gärna med input på vad ni vill läsa om. Jag har börjat baka igen, så recept på glutenfria och plantbaserade godsaker kommer komma framöver iaf. Sen vet jag ju att ni gillar när jag svarar på era träningsfrågor. Glöm inte att ställa dem så kommer jag ta upp dem i “Veckans fråga”.

 

 

Tags : träningspass

Lämna en kommentar

Annons
Annons