Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

Fina Bodø

Förra veckan innehöll lite jobb, men också en tripp till Bodö i Norge. Älskar Bodö. Det är en sådan fin stad med höga fjäll, fantastisk natur och ett lugn som jag inte är van vid, men som jag verkligen gillar.

Det är en ganska stor kontrast till hur det är i Stockholm. Så fort jag kom hem till centralen i fredags var det som att jag fick en käftsmäll och jag vaknade upp igen till ett hetsigt Stockholm. Fast det är väl det som jag gillar- kontraster. Nåväl, det blev några bilder från Bodö som jag tänkte ni skulle få ta del av. Det ni ser ovan är från Saltströmmen som är världens starkaste tidvattenström. Det var en väldigt stark ström när vi kom, vilket är väldigt coolt att se.

Jag har ju varit där två gånger tidigare, men jag tror att i fredags var det nog den gången det var som mest strömt. Kanske svårt att se på bilderna, men ni som såg min story på strömmen förstår hur strömt det faktiskt var. Galet!

Det blev även ett stopp vid Godøystraumen innan Saltströmmen. Vi hade nästan tänkt att gå upp på Keiservarden, men då jag inte riktigt hade de slags kläderna som man kanske ska ha då så blev det att vi avstod från det.  

Det blev en kost visit i Bodö, men en fin sådan! Jag hoppas att vi ses snart igen!

Tags : bodö

Lämna en kommentar

Annons
Annons