Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaLivsstilVardag

Sista dagen på semestern med en övernattad gröt

Oh my god! Sista dagen på min semester. Sista dagen på denna fantastiska hemester som jag haft i tre hela veckor. I TRE hela veckor! För mig är det en lång period och jag är så tacksam att jag faktiskt tog semester. Det var otroligt välbehövligt, och om jag ska vara helt ärlig, hade en vecka till suttit fint det med. FAST, det ska bli skönt att komma igång igen med jobb och rutiner.

Imorse vaknade jag vid 06 på morgonen. Gjorde mig iordning och tog en liten lättare frukost innan det var dags att äta frukost med min syster.Vi sågs vid Odenplan och begav oss till Johan & Nyström vid Odengatan för där har de bäst kaffe. Både Cathrine och jag beställde en “Övernattad gröt” och en bryggkaffe (påtår ingick, så det blev två koppar, hehe). Gröten är så god och mättande. Väldigt tacksam och glad att fler caféer ser till att det finns plantbaserade alternativ. Jag tar inte det för givet, men när det finns dansar min själ och mage salsa (alltså den blir glad).Det var en sådan mysig och fin morgon. Innan jag träffade min syster tog jag en promenad från Fridhemsplan till Odenplan då vädret var så fint. Efter vi hade fikat promenerade vi bort mot centralen och därifrån promenerade jag tillbaka till Fridhemsplan igen. Älskar att promenera och speciellt när solen skiner, men JUST NU regnar det!? Vad händer!?

Nåväl, det här var en bra sista dag på semestern, och den kommer att fortsätta väldigt bra har jag bestämt…fast att det regnar och att jag ska ut i det! Jag har inga bra kläder för det, hehe.

Hoppas ni har en superfin fredag och njuter av den så bra ni bara kan! Glöm inte bort 5keveryday-utmaningen! Om du inte vet vad jag irrar om, klicka in på detta inlägg eller till min Instagram.

Lämna en kommentar

Annons
Annons