Beijer
Hälsa & Fitness

Det är dags för en utmaning. En utmaning som egentligen de flesta friska personer borde klara av- nämligen att röra på sig varje dag, 5 km. Det betyder att du kan springa, gå, dansa, cykla, simma eller det du föredrar 5 km.

Jag hörde talas om denna utmaning i går då det var en tjej, Katie Williams från Australien som startade denna utmaning i dec 2017. Hon ville pusha folk att röra på sig lite mer under december då motivationen kanske inte är den bästa.

Jag tycker det är en sådan bra idé, så jag vill självklart få igång Sverige med samma utmaning fast nu i augusti. Det kan egentligen vara helt perfekt då många börjar jobba under augusti och får tillbaka rutiner och då kan 5 km vara en rutin med.

Vad säger du? Är du med på denna utmaning? Läs mer på min instagram och tagga mig och #5keveryday#5keverydaysweden i dina bilder och stories!

TOGETHER, WE MOVE ??

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons