Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

En måndag med träning

Igår blev det en riktig träningsdag. Efter min första morgonkund körde jag ett pass som jag inte hade planerat innan utan jag gjorde det jag tyckte var kul, och det blev ett sjukt bra pass! Jag brukar annars bestämma innan vad jag ska träna så att det blir effektivt och bra, men det gick minst lika bra att köra på feeling igår med.

Passet innehöll marklyft, utfall, utfallshopp, magövningar, dumbbell snatches och burpees. Så kul! Jag ska filma det passet någon dag nu framöver så ska ni få ta del av det också! Funderar starkt på att öppna en egen studio så jag kan filma ostört, haha.

Kvällen igår innehöll också träning, men en annan slags träning. Det är nämligen så att jag ska hålla uppvärmningen på Midnattsloppet i år igen tillsammans med Therese. Det ska bli så kul! Därför sågs vi igår för att träna och sätta koreografierna klara innan semestern. Det gick superbra, och det var även väldigt svettigt!

Ville bara kika in och säga hej. Har en ledig dag idag och ska börja den med en promenad ute i Hagaparken. Hoppas på att det inte blir något regn!

Lämna en kommentar

Annons
Annons