Beijer
Hälsa & Fitness
Hälsa

Blogglista om hälsa

Nu i veckan blev jag utmanad av Karin med denna blogglista om hälsa. Om du gillar den så svara på frågorna och dela med dig på din blogg med. Hälsa är ett brett ämne och det är svårt att sätta ord på vad hälsa är, men det jag anser är att allt är en balans.

Blogglista om hälsa

Vad är hälsa för dig?

Hälsa är väldigt brett för mig. Hälsa handlar inte bara om att träna och äta bra. Hälsa för mig handlar om en balans som att umgås med sin familj och vänner och ibland vara ensam, att äta både nyttigt och onyttigt, att dricka vatten och ibland ett glas bubbel, träna och ibland inte för att återhämta sig, prioritera sin sömn etc. Hälsa är som sagt så mycket mer än träning och bra mat.

Hur mår du fysiskt idag?

Fysiskt mår jag toppen förutom att jag har min tarmsjukdom Crohns. Vissa dagar är bra och andra dagar är det piss. Just nu väntar jag bara på att få någon slags medicin för den, och därefter hoppas jag att livet kommer vara ännu mer maxat!

Hur mår du psykiskt idag?

Psykiskt, väldigt bra. Ju äldre jag blir desto bättre blir livet, tycker jag!

Vad borde du göra mer/mindre av för att maximera din hälsa?

Kanske sova lite mer?! Annars är jag nöjd med hur jag lever mitt liv. Jag älskar livet.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

Morgonmänniska. Någon som är förvånad?

Hur får man dig på bra humör?

Bjud mig på plantbaserad kost så blir jag glad i hela själen. Ett svettigt träningspass får mig på väldigt bra humör med!

Springa, lyfta vikter eller yoga?

Just nu är det lyfta vikter och löpträning. Alla tre alternativ ovan är super, men yoga har jag valt att lägga åt sidan. Har inte tid att träna allt tyvärr, hehe.

Lämna en kommentar

Annons
Annons