Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – bananbröd och ännu mera bananbröd

Veckans lista är här. Veckan som nyss passerat oss har varit lite av en stressvecka. Ni vet, sista veckan innan många åker på semester. Nåväl, ta en titt på listan och se om du kanske haft samma känsla som jag har haft under veckan!

 

VECKANS KÄNSLA: Jag var fortfarande en del trött förra veckan och hade lite magont tyvärr. Vet inte varför jag fick det då jag tycker att jag inte åt något annorlunda eller var stressad, men det blir så ibland. Nu mår jag däremot riktigt bra!

VECKANS BÄSTA: Midsommarhelgen var helt klart veckans bästa. Hade en supermysig midsommarafton med vänner och familj. Otroligt fint väder, vi åt gott och hade 5 kamp. Finns inget att klaga över!

VECKANS UTMANING: Att få till träningen. Den där tröttheten gjorde sitt och sen mer jobb på det. Denna vecka prioriterar jag däremot träningen och därefter kommer faktiskt jobbet. Sjukt va? Men jag gör mitt jobb bättre om jag får träna.

VECKANS GODA: Kan inte bestämma mig så det blir två punkter. Mitt bananbröd jag gjorde till Midsommar var helt klart veckans goda. Så himla kul att många av er har sparat mitt recept och bakat bananbrödet. Det andra veckans goda är söndagsmiddagen med några från Adidas Runners Crewet. Det blev en hel vegansk middag. Så himlans gulligt att de gjorde en middag som jag kunde äta. Jag blir så glad!

VECKANS TRÄNING: Inget att skryta om. Det blev ett benpass och ett ryggpass. Tror faktiskt att det var den enda träningen som jag gjorde.

JUST NU: Dricker jag kaffe och äter en bit nygräddat bananbröd. Hur mumsigt som helst. Om en timme ska jag åka till Adidas Creator Studio för sista aR passet innan sommaruppehåll.

VECKANS MEST LIKEADE BILD: Bananbrödet med recept som jag lade ut dagen efter midsommar. Om du inte testat det, så gör det på ögonaböj.

Lämna en kommentar

Annons
Annons