Beijer
Hälsa & Fitness

Bröd, det kan ju vara typ det bästa och godaste jag vet. Jag förstår inte hur det kan vara så gott, eller jo, det förstår jag väl, men ändå. Hur som, en fråga jag fått ganska många gånger under den senaste tiden är “Om du varken äter kött eller mejeriprodukter, vad har du då på mackan?” Det är en väldigt bra fråga!

Just därför tänkte jag idag dela med mig av mitt favoritpålägg eller det jag gillar att ha på min macka just nu. Det är mättande, gott och proteinrikt! Jag blir sugen bara jag skriver om det faktiskt, hehe. Jag ska inte hålla er på halster, så här gör jag min favoritmacka just nu.

Jag lägger först in mitt bröd i ugnen. Medan jag väntar på att brödet ska bli varmt häller jag kikärtor från en tetra i ett durkslag och sköljer dem. Därefter steker jag kikärtorna väldigt lätt tillsammans med paprikapulver. När jag är klar med det tar jag ut brödet från ugnen och brer på “på mackan”, mosar lite avokado och lägger sedan på kikärtorna. Toppar med hampafrön och salt. DET ÄR LJUVLIGT!

Du måste verkligen testa det här, eller bara få lite ny inspo till din nästa frukostmacka…eller mellanmålsmacka…eller kvällsmacka! Klicka in även här för att se min andra favoritmacka som inte innehåller kikärtor.

Vad brukar du ha på din macka? 

 

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons