Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – mat, solskyddsfaktor och kikärtskakor

Då är det söndag och veckans lista är här! Veckan har varit en bra vecka. Jag har njutit av all mat, solen, att jag har bra med energi och att jag älskar livet.

 

Veckans bästa: Det var ju lätt! Ni vet det redan och det är att få börja äta vanligt igen. Jag har ätit massor med sallad, fröer, bönor, nötter, gröt och massa annat. Jag uppskattar det lilla i livet som ni kanske märker, hehe.

Veckans träning: Denna vecka har bara bestått av en löprunda samt ett överkroppspass. Det har faktiskt varit väldigt skönt att chilla. Utöver det har det blivit en del burpees och armhävningar. Första veckan av juni-utmaningen är nu över. Imorgon går vi in på vecka 2, vilket betyder fler burpees och armhävningar. Den tredje utmaningen var att gå i trappor istället för att ta rulltrappan eller hissen. DET har varit mycket svårare än all annan träning då det är en vana att bara stå i rulltrappan ibland. Jag kommer dock på mig själv och går. Vill du också vara med i utmaningen? Läs mer här.Veckans Aha: Mötte en kvinna som är journalist och skriver mycket om solskyddskrämer. Hon berättade bland annat att hon inte använder solkräm då det inte är bra. Hon körde på kokosolja som motsvarar ca 10 i solskyddsfaktor. Sen använde hon solhatt och kläder som skydd i sådana fall. Jag tycker det är intressant med hudvård. Jag själv kan typ ingenting, men vill såklart inte ge min kropp skit i form av olika hudkrämer etc. När jag ändå tar hand om kroppen med mat och kosttillskott vill jag även tänka på hudvård med.

Veckans goda: Jag gjorde ju ett par fantastiska goda veganska kikärtskakor. Ni kanske rynkar på näsan nu, men om man äter upp nästan en hel sats av dem så anser jag att de var världsgoda. Kanske måste göra en till sats ikväll och då blir det min tredje sats denna vecka, haha. Receptet hittar ni här, men jag bytte ut proteinet till ett ärt-och havreprotein med kanelsmak.Veckans roliga: Jag känner mig bara så pepp och har så mycket ny energi. Jag tycker typ allt är roligt. Extra roligt eller kanske ska säga mysigt var att få fira Sveriges Nationaldag. Dagen började med en löptur som sedan fortsatte med en frukost hos mig med mamma och syster. Efter frukosten hade jag en cross innan Mathias och jag var i Hagaparken tillsammans med vänner, resten av Stockholm och Kronprinsessan. En underbar dag, enligt mig!

Veckans mest likeade bild: Denna fina bild som Janis Saulis tog fick mest likes.

Hoppas ni också har haft en fin vecka!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons