Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

Adidas Runners cheering zone

I lördags var det Stockholm Marathon och vilka stjärnor ni alla var som deltog i det loppet. Jag är så imponerad av er alla. Wow, wow och wow.

Vi var några från Adidas Runners som stod och hejade. Förhoppningsvis blir vi fler nästa år som hejar på alla som deltar för vilken känsla det är att vara på plats. Kanske var det vädret i år som bidrog till att det inte var så mysigt att stå ute, men vad gör lite regn när man hänger och hejar med världens bästa gäng!

Alla bilder ovan är tagna av Pax Engström som är en grym fotograf. Dock är det jag som redigerat dem som jag vill ha dem, hehe. Sorry fotografen!

Om ni gillar att springa tycker jag att ni joinar oss på Adidas Runners varje onsdag och torsdag. Vi springer olika distanser och tempon och erbjuder även intervallpass samt styrketräningspass. För mer info, gå med i Adidas Runners Stockholm på fb.

Lämna en kommentar

Annons
Annons