Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – En mellan fries på donken, el Recluso och lite fasta på det

Veckans lista är här! På något sätt känns det som veckan varit så kort, men det har den också typ! Nåväl, ta en titt på Veckans Lista!

Veckans bästa: Typ Adidas runners. Jag har så kul med mitt crew och med deltagarna. Tänk att jag har fått hänga med det här gänget sedan mars 2018. Så lyckligt lottad över att ha träffat så fina människor. I lördags hejade vi på några från crewet som sprang Stockholm Marathon, vilka stjärnor alltså!

Veckans sämsta: Det finns två sämsta. Det första är att jag inte fått äta på mer än 30 timmar! Det andra är att jag behöver dricka det där pulvret för att rensa tarmen…pheew. Snart är det över.

Bild tagen av: Janis Saulis

Veckans roliga: Att få träffa mina kunder igen. Jag gillar verkligen mitt jobb. Det har också varit kul att få träffa lite vänner också. Som Henriettes och min lilla photoshoot där bilderna förhoppningsvis kommer användas till någonting annat än bara till vår instagram 😉

Veckans serie: Jag och Mathias började kolla på en serie på netflix som heter El Recluso. Jag som älskar spanska och fascineras av de hemska latinamerikanska fängelser sitter som fängslad av denna serie.

Veckans träning: Det har knappt blivit någon träning alls denna vecka. Endast två ynka pass då jag inte ätit så bra pga undersökningen som jag ska ha om några timmar. Pga dåligt ätande har jag inte haft någon lust med att träna. MEEEN jag kör självklart min egna challenge!

Veckans goda: Jag har bara ätit tofu, sötpotatis, vitt bröd och avokado. Det har ju varit gott, men det hade varit godare med någon röra och lite variation, hehe. Tofu och potatis till både lunch och middag liksom. Aaa juste det, det mellan en mellan fries på donken på Palmas flygplats. Det var min middag. Det hade ju inget veganskt att bjussa på förutom det, haha.

Sötpotatis med sötpotatis i palma.

Veckans mest likeade bild: Egentligen var det en träningsvideo som fick flest likes, men bilden här nedan fick mest likes efter den.

Lämna en kommentar

Annons
Annons