Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Vill du bli bättre på armhävningar och burpees?

Om du nu känner att du vill bli bättre på armhävningar och burpees som frågan lyder i rubriken då tycker jag verkligen att du ska vara med på denna utmaningen som pågår under juni månad.
Schema och information om utmaningen hittar du här

 

Jag har gjort mina burpees och armhävningar idag samt gått i trappor. Jag var så nära att ta rulltrappan i ren vana, men sen kom jag på att juni betyder att gå i dem, inte se på dem när jag åker i rulltrappan bredvid. Så då blev det så. Sjukt det där med vanor.

Flera av er har skickat DMs till mig att ni tagit an denna utmaning. Jag blir så glad och att ni vill bli bättre på armhävningar och burpees. Det är bara att börja för att bli bättre. Jag vill gärna se er träna också, så att jag kan dela med mig av era videos och bilder på mina stories. Jag tycker ni är otroligt grymma!

På min Instagram har jag lagt ut en video när jag gör mina burpees och armhävningar samt olika nivåer på övningarna så att så många som möjligt ska känna att de kan vara med denna månad.

Vi ses på Instagram och tagga mig i era videos/bilder och hashtagga #wrbybeijerchallenge!

Det är så mycket roligare att göra det här tillsammans! Förstår ni hur mycket bättre vi kommer bli på burpees och armhävningar efter denna månad! Wohoo!!

 

Lämna en kommentar

Annons
Annons