Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Träningsutmaning juni

Bild: Janís Saulís

Har inte maj bara swishat förbi? Jag tycker det iaf och imorgon är det juni…JUNI! Förstår ni, nu är det väl officiellt sommar, eller? Juni är en sommarmånad trots att vädret inte känns som det.

Nu under juni tänkte jag sätta igång med en träningsutmaning. Tänker att det kan vara lite kul och roligt att göra det tillsammans också!

Så vad säger ni? Är ni på en träningsutmaning i juni? Jag tänker att utmaningen kommer innehålla 3 övningar som du gör en gång per dag. Övningarna kommer vara övningar som alla kan göra. Om de är för tunga- då skalar du av så att de passar för dig. Är de för lätta- ja, då gör du dem tyngre helt enkelt!

Under månadens gång så kommer vi också att öka antalet reps och set, så att vi faktiskt utvecklas och blir bättre på övningarna.

Jag är PEPP! Hoppas du också är pepp! Om du vill vara med på denna utmaning, tagga gärna mig @charlottebeijer och #WrbybeijerChallenge i dina bilder eller videos under juni. Jag hoppas jag kommer få se många av er köra denna utmaning. Vi ses på Insta, och ikväll publicerar jag utmaningen! Håll utkik!

Lämna en kommentar

Annons
Annons