Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – trappintervaller, dead to me och affärsnätverk

Veckans Lista

Nu var det ett tag sedan jag skrev “Veckans Lista”, så det är på tiden. Jag har inget att klaga över under veckan som passerat. Det har varit en rolig vecka och jag vet att veckan som kommer nu blir likaså. Hoppas ni är pepp för ett inlägg om min vecka. Varsågoda!
Veckans bästa: Måste säga att veckans bästa var nog min måndag. Min måndag innehöll såklart jobb, men utöver det var jag på ett affärsnätverk som jag verkligen gillade. Det var både intressant och kul att träffa så många nya människor. Måndagen fortsatte väldigt bra. På kvällen träffade jag min fina vän, Anna för en middagsdejt på Hermans. Det var en sån fin kväll i Stockholm. Ni som varit på Hermans vet att utsikten är fantastisk.

Veckans sämsta: 
Varför har jag ens med den kategorien? Det blir bara ilandsproblem under den kategorin, haha. Dock har jag inget sämsta under denna vecka. Det har varit en bra vecka, helt enkelt!

Veckans goda:
Hur ska jag välja? Jag äter bara en massa gott nu. Kan vara den goda currygrytan som vi åt i torsdags. Så god. Receptet kommer i veckan.

Veckans träning: Det har varit en helt okej träningsvecka. Ett 6 km löppass och tre gympass. Två överkroppspass och ett benpass. Jag hade velat träna nu under helgen, men denna helg är det jobb som gäller.

Veckans roliga: 
Veckan har innehållit en hel del roligheter, men torsdagens lanseringsevent för Solar Drive var väldigt rolig. Jag höll i ett trappintervallspass med ett sjukt starkt och grymt gäng! OCH, en till rolig sak är att jag fått komma tillbaka hit och blogga. Som jag längtat att blogga <3
Veckans serie: Dead to me, som finns på Netflix. Handlar om en kvinna som förlorade sin man i en smitningsolycka. Inte världens bästa serie, men ändå ville jag se nästa avsnitt när jag sett klart det första. Så höll det på tills jag sett hela säsong 1.

Veckans mest likeade bild:
Blev denna nedan. Jag inser att jag ska bli bättre på att ta träningsbilder.
Tags : veckans lista

Lämna en kommentar

Annons
Annons