Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

Namnsdag och go’frukost

Hipp hipp hurra, det är min namnsdag idag! Inte för att jag firar det direkt så, men är man uppvuxen med att fira namnsdagar går det inte att bara sluta. Varför skulle jag göra det? Det är mysigt att få äta en godare frukost, få en liten blomma eller bli bjuden på fika när det är ens namnsdag. Håller du inte med?
I morse vaknade jag väldigt tidigt, vilket resulterade till en långfrukost. Till frukost blev det mitt favorit bröd med avokado, picklad lök, paprika och hampafrön på. Mums! Ett bland mina största intressen är mat därför lägger jag stor energi på mina frukostar när tillfälle ges såklart. Kanske därför jag oftast är så glad- ja för att jag äter bara en massa gott. Jag tror på det, eftersom att jag blir ledsen av att äta ogod mat. Jag vet, jag är nog lite knäpp.

Nåväl, det var min namnsdagsfrukost. Resten av dagen har bestått av jobb, vilket hela nästa vecka med kommer att göra blandat med roliga saker, men sen ska jag ta semester. Det var allt för länge sedan jag tog en välbehövlig semester så nu är det på tiden! Jag ska ladda upp med böcker, hitta solen och gömma mobilen. Ganska bra plan ändå.

Fast hurrni, håller ni inte med om att min frukostmacka såg drömmig ut?

 

 

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Tags : frukost

Lämna en kommentar

Annons
Annons