Beijer
Hälsa & Fitness
Mat

Söndagsbrunch med vänner

Bjud över dina vänner på brunch

Ibland kan det vara svårt att hitta det perfekta brunchstället som ska passa alla smaker. Därför bjöd jag in mina vänner hem till mig på brunch “söndagsbrunch” förra helgen. Inte bara för det utan jag ville träffa dem såklart!
Brunchen innehöll chiapuddingar, pannkakor, bananbröd, ägg, grönsaker, dadelbollar, Frill the frozen smoothie, kaffe, juice, frukt, bröd och pålägg. Jag förberedde det mesta dagen innan som chiapuddingarna, bananbrödet och dadelbollarna. Genom att göra det blir det inte stressigt samma dag utan det känns väldigt lätt och smidigt. Ett hett tips om du ska bjuda på brunch!Det jag gillar med att äta brunch hemma hos någon är att man får egentligen det man vill ha. Om man är allergisk mot något så kan man fixa andra alternativ utan några direkta krångel. Det bästa av allt är att det inte är någon hets och att man kan prata ostört och skratta hur högt man vill utan att någon annan störs av det. Visst är det härligt!?

Vad väntar du på? Bjud över dina vänner på en brunch eller anordna en knytis där alla tar med sig lite var.

 

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons