Beijer
Hälsa & Fitness
Mat

Frukost på Amaranten

Kan man äta plantbaserad och glutenfri kost och ändå njuta av hotellfrukost?

Förra veckan blev jag medbjuden av min vän, Ella som driver Instagramkontot FrukostStockholm, till Clarion Amaranten. Vi träffades redan lite efter sjusnåret och begav oss in för att gå loss på deras frukostbuffé. Helt ärligt, jag var lite skeptisk innan då jag precis gått över till plantbaserad och glutenfri kost och tänkte att de säkert inte har något speciellt att erbjuda för den kosthållning jag går på.

Smått överraskad blev jag när jag gick till deras glutenfria hörna och såg att de hade väldigt gott bröd. Brödet blev även godare när jag valde att rosta det. Som pålägg hade jag hummus och grönsaker. Jag älskar hummus! Jag plockade även på mig frukt och en skål med soygurt toppat med riven kokos, pumpakärnor och kanel. Riktigt mumsigt!
När jag precis skulle hugga in på frukosten kom det en kvinna från personalen som erbjöd mig vegansk ost. Hur omtänksamt var inte det? Jag blev så glad för omtanken och det där lilla extra gör så mycket.
Förutom allt jag nämnde ovan så blev det självklart en kopp kaffe med. Dock tycker jag att kaffe smakar mindre bra nu för tiden. Jag vet inte om smaklökarna har förändrats när jag ändrat kosthållning. Någonting är det, jag är bara inte lika förtjust i kaffe. Så sjukt, när jag har älskat kaffe så mycket tidigare. Ella var i full action med att fota. Ni får inte glömma att följa hennes konto, frukoststockholm. Hon och hennes vän är så grymma! Här nedan såg ni vad Ella hade plockat åt sig. Det var våfflor (sjukt gulliga), omelett som de steker på plats, frukt och croissant. Nomnomnom! 
Tänk vad lite blommor kan göra en hel bild. Detaljer gör så mycket mer än vad man kan tänka sig.Jag var väldigt nöjd med morgon hos Clarion Amaranten. Dagen kunde inte ha startat bättre. Bra hotellfrukost tillsammans med en fin vän <3

 

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Tags : frukost

Lämna en kommentar

Annons
Annons