Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Inbokad träningsdejt och ny energi

Idag hade jag en inplanerad träningsdejt med min syster på lunchen. När vi kom till gymytan var vi inte direkt ensamma. När är man egentligen det vid lunchrushen? Det händer sällan, men efter 45 minuter blev vi faktiskt ganska ensamma. Hur lyxigt som helst! Då kan man även passa på att ta lite kort.

När jag tränar med syster, då är det alltid överkropp som gäller. I dag körde vi några olika varianter på roddar, latsdrag samt armar. Det blev ungefär en timmes pass innan det var dags för oss att skiljas åt.

Imorgon blir det ben för min del, vilket jag ser fram emot. Känns länge sen nu som jag tränade det, eller typ. Imorgon är det en vecka sen. Jag brukar oftast få in två benpass i veckan, men denna vecka får vi se hur det blir. Det är ju iofs bara onsdag.

Hur som, jag har iaf hittat ett nytt favvogym, vilket gör träningen roligare. Ibland behöver jag ny energi och då är det perfekt att byta miljö. Det brukar funka väldigt bra för mig och jag upplever att träningen blir roligare.

Kan du känna igen dig?
Vad gör du när du har noll inspo eller energi till träningen?

 

Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons