Beijer
Hälsa & Fitness
Min träningPersonligt

Det bästa med livet är att man kan ändra sig och sen ändra sig igen

Det bästa med livet är att man kan ändra sig och sen ändra sig igen.

Som ni märker är jag tillbaka på Hälsa & Fitness. Sedan sist har jag testat på en del olika bloggportaler, men INGEN har känts lika bra som det gjort här. Jag frågade om jag fick komma tillbaka och det fick jag. TACK Hälsa & Fitness! Så nu är jag här igen och ska blogga. Det liksom kryper i fingrarna på mig och jag har en massa att skriva om. Det känns som det nu, och jag ska iaf alltid leverera minst ett blogginlägg per dag. Jag hoppas att ni följer med mig på det.

Vad har hänt sen sist?

  •  Jag har startat eget företag som jag snart haft i två år. Wow! Det känns fantastiskt.
  •  Jag jobbar som löpcoach på Adidas Runners.
  • Har haft mina pt-kunder på Studio Levels, Adidas Creator Studio och nu kommer mina pt-kunder till mig på Fit4Life på Södermalm eller Vasastan.
  • Kör en hel del kostrådgivning som jag verkligen brinner för. Jag tycker det är SÅ kul!
  • Och, till en liten mindre rolig grej. Jag har fått Crohns. Jag hade nog den när jag bloggade här med bara att jag visste inte om det.

Det är lite om vad som hänt sedan senast jag var bloggare här. Så vad kommer ni att få ta del av på bloggen framöver. Ni kommer definitivt ta del av min förändring när det kommer till kost. Jag håller på att gå över till plantbaserad kost och det går verkligen bra. Jag har inte ätit ägg på tre veckor nu tror jag, vilket jag trodde skulle vara det svåraste att ta bort från kosten. Utöver kost ska ni också få ta del av min vardag samt en hel del om träning med. Träning är ju livet!

Hoppas ni är lika pepp som jag är!
Vill du ser mer av min vardag på stories. Följ mig på instagram charlottebeijer

Lämna en kommentar

Annons
Annons