Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaLivsstilMat

Gå över till växtbaserad kost

Jag skriver mycket om min tarmsjukdom, eller det känns som det då jag inte uppdaterar så ofta här. Dock är det en sådan stor del av mitt liv och det är ju därför det blir så. Något jag verkligen inte vill göra är att äta medicin hela tiden. Det känns inte bra och jag känner mig inte stark av det. Det är inget fel med medicin då det verkligen kan hjälpa, men efter hela året 2018 då jag åt olika mediciner nästan hela tiden som inte ens jag behövde känns det som att jag vill typ ha en detox från det.

Därför har jag nu valt att lägga om min kost helt. Jag ska äta så mycket växtbaserad kost som möjligt i förhoppning om att tarmen ska må bättre och att jag inte behöver äta så mycket medicin. Jag vill inte säga att jag ska bli vegan utan jag kommer som sagt att utforska den kosthållningen och se hur min mage mår av det, helt enkelt.

Jag började redan igår med att lägga om min kost. Så just nu läser jag alla möjliga recept på nätet för ny inspo. Jag hoppas även att jag kan ge er inspo med det jag lagar och äter. Utan att låta allt för diplomatisk vill jag även säga att den kosthållning jag äter inte är den rätta för alla. Jag äter det som funkar för mig.

Går du på någon speciell kosthållning? Varför gör du det? Kommentera gärna.

Lämna en kommentar

Annons
Annons