Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Afternoon Tea på en söndag

Igår var min syster, mamma och jag på afternoon tea på ett ställe på Dalagatan som heter Tea & Garden. Jag är ju ingen te-person, men ändå har jag varit på tre olika Afternoon Tea-ställen. Det är ju väldigt mysigt och scones är ju sjukt gott!

När vi kom till Tea & Garden fick vi börja med att välja vilken tesort vi ville ha. Vi bestämde oss för rött te- en kryddig chaisort. Det är nog mitt favorit te eftersom att det smakar kanel, och kanel är min favorit.

Vi valde ett paket där man fick tre snittar var och scones. Till sconsen hade vi tillbehör som lemon, äppel- och någon sylt curd och creme cheese. Alltsååå, det var så gott! Vem gillar inte feta och goda scones liksom!? Nom nom!

Det är ganska litet på Tea & Garden och vi var nog bara fyra olika sällskap på sittningen som varade i två timmar. Det var väldigt mysigt och lite annorlunda. Jag är så van att det är så mycket folk vart man än är. Hur som, det här var en riktigt bra start på söndagen!

Lämna en kommentar

Annons
Annons