Beijer
Hälsa & Fitness
Livsstil

Update

God morgon, hoppas att ni mår bra och är pepp inför en ny dag! Jag är ganska pepp, men de senaste dagarna har varit ganska jobbiga. Först blev jag sjuk och mådde riktigt dåligt. Som tur var höll det bara i 48 timmar, men sen kom bakslaget. I torsdagskväll upptäckte jag röda fläckar i min mun, och det är något jag tidigare aldrig haft…vad jag vet om iaf. Självklart googlade jag “röda fläckar i mun” och fick det vanliga svaret som hetsar upp en lagom mycket. Perfekt innan läggdags!

Hur som, på lördagen försvann fläckarna och jag fick istället ont i magen, vilket jag haft mer eller mindre under denna helg. Det gör mig galen. Jag har ju börjat inse att jag kan verkligen inte äta allt och att jag måste förstå det. Det är bara så. Jag kan inte äta sötsaker, jag kan inte äta choklad trots att det bara är lite, bröd eller laktos. Det gör mig så ledsen för det är inte kul att att vara jobbig med mat.

Jaja, nu fick jag ur mig det och kan gå vidare.

Helgen har ändå varit fantastisk. Så underbart att få hinna umgås med vänner, pojkvän, få träna, promenera och så blev det lite jobb iaf. Det har ju varit underbart vårväder här i Stockholm trots blåsigt och kallt. Hoppas du har njutit av dig helg!

Lämna en kommentar

Annons
Annons