Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Veckans Lista – A Star is Born, Girls Run och The Haunting of Hill

Var ska jag börja? Det har hänt så mycket kul de senaste dagarna och självklart ska jag skriva och berätta om det för er, men en sak i taget. Vad säger ni om en “Veckans Lista”? Jag tror det är på tiden, och nu är verkligen julen över. Idag togs julstjärnorna ner och det blir lite mörkt och omysigt hemma. Det kanske betyder att jag behöver köpa någon fin lampa till fönstret, hehe. Jaja, nu är det dags för “Veckans Lista”.

VECKANS MÅENDE: Jag har mått väldigt bra denna vecka. Det är så kul att allt jobb startat igång och jag är frisk. Jag är ganska pepp för kommande veckor och det här året. Jag undrar vad som kommer hända…

VECKANS BÄSTA: Att jobbåret är igång. Så kul att boot campen är igång. Kul att Adidas Runner, Girls Run och mina klasser är igång!

VECKANS SÄMSTA: Att jag står utan studio om en månad! Ahhh! Om du har något tips på någon studio eller gym som skulle kunna passa för mig. Hör av er. Alla tips mottages! Sen var gårdagens lunch sääääämst! Vi skulle ha ätit lunch på Relod, men det var fullt så vi gick till NOODLE MAMA som låg bredvid. Inge fel på maten, men alldeles för lite mat och protein!

VECKANS MIDDAG: Alltså, jag har två favoritmiddagar. I fredags blev det en fantastiskt god gryta med linser, sötpotatis och halloumi. Igår åt vi pizza med en broccolibotten som var MAGISK! Recept på de här middagarna kommer!

VECKANS SERIE: Vi har blivit väldigt duktiga på att se på serier nu under julhelgerna och i veckan avslutade vi The Haunting of Hill House. Hur bra skräckserie som helst. Jag har börjat uppskatta serier, men nästa serieperiod vi kommer ha, lär väl bli i sommar, hehe. Vi hinner väl helt enkelt inte med serier, och det negativa med serier är att det är så svårt att bara se ett avsnitt. Håller ni inte med?

VECKANS BIOFILM: I går var mamma och jag på bio och såg A Star is Born. Alltså, vilken film! Om du inte sett den, seee den! Att den höll på i 2h och 15 min kändes inte. Det gick så fort och jisses vad bra den var. Tårarna rann och musiken var så bra!

VECKANS TRÄNING: Det blev två ryggpass, ett benpass, ett cirkelpass, en 5km löprunda och jag kom precis hem från ett intervallpass. Så jag är ganska nöjd med veckans träning. Dock kommer träningen ändras lite under kommande veckor då jag vill ladda ordentligt inför Arena Run. Jag kan tänka mig att de där trapporna kommer ge mig galen mjölksyra! Ah!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Det blev denna bild nedan, och så många likes! Tack!

Lämna en kommentar

Annons
Annons