Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

Det här med nyårslöften

Vi är nio dagar in på det nya året och många känner säkert att det är dags att ta tag i diverse saker/projekt som kanske legat på hold under julledigheten. Jag tror nämligen att i december är vi alla mer eller mindre stressade och i och med det behöver vi flytta upp vissa saker och därmed kan det blir så att vi inte hinner prioritera oss själva. Det resulterar till att i januari har vi nya löften/mål om vad vi ska göra under det nya året.

Jag tycker att mål är helt fantastiskt och det är bra att tänka över sina mål för att veta att man går i rätt riktning och vad som krävs från en för att uppnå det man faktiskt vill.

Jag har en del mål. Jag brukar gå igenom dem vid denna tidpunkt på året och sedan efter sommaren. Det är mina två nystartsperioder och då vill jag veta att jag går åt rätt håll, vad som krävs för att komma närmare dem och om det även går att utveckla dem.

Jag skriver gärna ner mina mål i en bok


Som person ser jag mina mål som långsiktiga
och det är även så jag jobbar med mina kunder. Hållbarhet är ett ord jag gillar och jag tror inte på snabba lösningar mer än att man blir en erfarenhet rikare när man inser att allt bli pannkaka i slutändan. Ni vet, som när vissa människor börjar träna 7 dagar i veckan i januari, men bara håller träningen i liv under 3 veckor av året, folk som ska äta “nyttigt” och tar bort allt de tror är dåligt…de håller det i ca 2 veckor eller kvinnor börjar träna hårt direkt efter sin förlossning. Ja, det kanske känns bra nu, men inte när du är 60. Ni fattar, MEN självklart är det viktigt att testa för att veta och hitta det som passar en. Jag skriver bara av erfarenhet.

Mina nyårslöften? Mål, om jag får be.
Det är att fortsätta med mina projekt och utveckla dem.
Titta ordentligt på mina nya mål och sätta upp en plan på hur resan dit ska se ut.
Att få fortsätta samarbeta med stora företag
Viktigast av allt – njuta av resan! Jag lever ju i min dröm som jag hade för 4-5 år sedan.


​Hur ser du på mål och vad är dina mål för året?

Lämna en kommentar

Annons
Annons