Beijer
Hälsa & Fitness
HälsaLivsstilTräning

Morgonen började med Thrusters, pull ups och marklyft

Klockan ringde 05:00 idag och det var bara att hoppa upp ur sängen och in i duschen för att vakna till liv. På tis och tors har jag endast 40 minuter på mig från att jag vaknar till att jag låser min ytterdörr. På de 40 min ska jag hinna duscha, ta en kaffe, sminka mig och borsta tänderna. Det gäller att inte sitta ner någon gång för då är det kört, haha. Det var inga konstigheter att fixa det imorse. Jag hade hela 3 minuter till godo.

När klockan äntligen slog 06:45 var det dags för årets första Boot Camp, och vilket drag det blev på en gång. Idag bjöds det bland annat på thrusters, pull-ups och marklyft. Wohoo! Trots att det har varit julledighet köttade de på otroligt bra. Tänk bara hur starka de kommer vara efter de här fem veckorna!!

Så härligt att det äntligen är igång. Som jag skrev igår är jag otroligt pepp för att komma tillbaka till mina rutiner och fortsätta att utveckla mitt företag till sitt allra bästa. Snart är det dags för mig att få min träning, men jag väntar till kl 13:00 för då brukar det vara lite lugnare på gymmet. Jag hoppas på att det är så nu trots att det är januari. Har ni startat igång med träningen för i år?


Glöm inte att följa mig på instagram, charlottebeijer

4 kommentarer

  1. Vad roligt att läsa om att bootcampen är igång. Min träning är definitivt igång. Har inte slutat över vintern. ?

  2. Vad roligt att läsa om att bootcampen är igång. Min träning är definitivt igång. Har inte slutat över vintern. ?

Lämna en kommentar

Annons
Annons