Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

10 st härliga stunder från 2018

När jag tittar tillbaka på 2018 känner jag mig nöjd. Jag känner att året har varit väldigt bra. Det är som jag glömt bort allt med mina hälsobesvär och att träningen fått lida. Hur sjukt är inte det? Älskar hur en kan glömma bort sådana saker. Som sagt, mitt år 2018 har varit ganska bra. Tänkte därför dela med mig av min topp 10-lista, eller det kommer ju inte i ordning så därför får listan heta “10 st Härliga Stunder från 2018”.

1. Att fylla 30 år.
Det här med åldersnoja är inget jag haft eller har. Jag är väldigt nöjd med min ålder och all den erfarenhet som jag har efter dessa 30 år på jorden. Året 2018 började just med min 30 års dag. Det var otroligt kul att så många av mina nya och äldre vänner kunde komma och fira mig på en glitterfest.

2. Att skaffa en coach.
Trots att jag hade både järnbrist och d-vitaminbrist skaffade jag världens grymmaste coach inom crossfit, Emma. Vilken queen hon är, både i personlighet och kunskap. Jag ville lära mig allt och Emma lärde mig sjukt mycket. Att ha järnbrist under träning är inget att rekommendera. Konditionen är inte den bästa och det fick jag känna av många gånger, men kul hade jag! Vem vet, jag kanske får träna med henne igen under det nya året när jag mår bra också!

3. Adidas Runners Coach.
I slutet av januari blev jag kontaktad av Adidas för ett hemligt projekt. Det var inte enbart ett hemligt projekt som det pratades om utan jag blev även tillfrågad om jag ville blir deras Runners Coach. DET behövde jag tänka på. Visst att jag är en duktig coach och har någorlunda koll på löpning, men jag var ju ingen löpprofil. Jag tog an utmaningen och fick bra coachning från fantastiska Lisa Beskow som jag även fick en fin vänskap till. Otroligt tacksam för det <3 Sen måste jag tillägga att HELA CREWET i Adidas Runners är fantastiska, vilka människor! Så tacksam att jag fått träffa er!

4. Mitt nya objektiv
I julklapp fick jag av Mathias det objektiv till min kamera som jag velat ha så länge! Det är en höjdpunkt under detta år faktiskt. Jag är så glad! Älskar ju att fota mat och nu kan jag fota snygga matbilder mest hela tiden, hehe.

5. Midnattsloppet
Jag sprang mitt första Midnattslopp och det var inte ens i Stockholm. Nä, det blev i Göteborg! Så kul att få springa någon annanstans än i Stockholm. Det var inte bara loppet som var höjdpunkten utan alla förberedelser innan. Jag var en av tre coacher som skulle hjälpa dig att klara av loppet på den nivå du önskade. Jag stod för styrka och rörlighet medan Lisa och Anders stod för löpdelen. Jag coachade deltagarna på Adidas Runners med det ca 13 veckors träningsschema/program under våren och sommaren inför Midnattsloppet. Vi spelade även in filmer, och de sista filmerna var under en sjukt stressig period i mitt liv och det syns på filmerna samt under inspelningen, haha. Inget jag vill minnas.
Under Midnattsloppet i Stockholm, Göteborg och Malmö höll jag i uppvärmningarna, vilket var superkul!

6. Solsemester till Kroatien
Mathias och jag åkte på en välförtjänt resa till Korcúla i Kroatien i slutet av maj. Den veckan var mer än välbehövlig. Resan innehöll sol, bad, läsning, god mat och även en resa där vinprovning stod i fokus.

7. Mini-trip till Lofoten
Ingen kan väl ha missat vår lilla minitrip till Lofoten i juli heller. Inget planerat utan mer spontant. Vi var ju på besök hos Mathias föräldrar som bor några timmar med båt från Lofoten. Så vi passade helt enkelt på att åka dit och det var magiskt!

8. Workout Routine by Beijer x Adidas Creator Studio.
I slutet av september var det hemliga projektet inte hemligt längre. Då invigdes Adidas Creator Studio där jag fick flytta in till med min verksamhet. Denna höst har jag haft många av mina PT-kunder och Boot Camps där, vilket har varit fantastiskt. Älskar studion och att den är så central och nära till allt.

9. Workout Routine Boot Camp.
Min baby detta år har varit mina boot camps. Det går inte beskriva vilken energi de ger. Jag har haft turen och haft de bästa deltagarna och jag är säker på att det kommer fortsätta så. På mina boot camps peppar vi varandra och vågar testa nya övningar, vågar att göra fel och vågar att lyckas. Underbart att se och får vara en del av det.

10. Familj & vänner
Alla fina stunder jag fått med min familj och vänner. Ni är bäst!
Alla roliga 30 årsfester som året har innehållit . Tack för att ni är ni <3

Lämna en kommentar

Annons
Annons