Beijer
Hälsa & Fitness
LivsstilVardag

Juldagen och pannkakor

Jag har inte varit så aktiv här på sista tiden, vilket jag även nämnde i söndagens “veckans lista”. Dock ska det bli en ändring på det, men jag har behövt de här dagarna.

Idag är det juldagen och jag har verkligen tagit det lugnt under hela dagen. Jag valde att åka hem igår efter julaftonsfirandet då jag ville vakna upp hemma. Jag har kommit in i en fas där jag jag älskar att vara hemma. Tycker det är så mysigt (är det någon annan som känner så?).

Hur som, så denna morgon började jag med en pannkaksfrukost och två koppar kaffe. Som jag njöt! Jag tände alla ljusen hemma och hade bästa sällskap av Nyhetsmorgon. Det här är ledighet och ren avkoppling för mig. Speciellt när min söndagsmorgon inte var bra alls så fick jag en väldigt bra revansch idag.

När klockan slog tolv tog gick jag ut genom dörren för att hinna njuta av det fina vädret. Jag var inte ensam ute på ön direkt. Det var fler som hade samma tanke som jag hade. Men hey, vem älskar inte kombon snö och sol? Det är hur magiskt som helst. Jag hoppas verkligen att det håller i sig nu trots plusgrader.

​Vad har du gjort under dagen?

Lämna en kommentar

Annons
Annons