Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Hur tränar du?

Jag tränar en hel del styrketräning, jag springer ibland och ibland gör jag cirklar när jag tränar. Cirklarna består till mestadels av basövningar som min styrketräning gör. Inget speciellt så, men funkar väldigt bra för mig och min kropp.

Idag när jag var på jobbet tänkte jag att jag skulle spela in en film och så började jag fundera över vilka övningar jag skulle göra. De övningar jag tänkte på att göra var basövningar, men sen tänkte jag att sånt tycker väl inte ni är kul att se på. Ni vet, knäböj, utfall, rodd, pullups etc. Fast, det är ju så jag tränar och det är ju så jag och min kropp mår bra av. Jag kom även på att det är sånt jag tycker är kul att se på, ja, basövningar.

Det är basövningar mina kunder får göra och det är basövningar som mina deltagare på mina boot camps får göra. Så varför skulle det vara tråkigt att se på?! Jag tycker alltid det är kul att se hur folk tränar och speciellt om de har något syfte och faktiskt vet vad övningen gör för dem.

I all slags träning ingår basövningar, men sedan kan man lägga på en twist på dem beroende på syfte. Som knäböj, vad är skillnaden om du gör knäböjshopp och om du gör knäböj med vikt? Samma basövning, men ändå olika beroende på syfte. 

Hur som, nu känns det som om jag babblar iväg här. Jag slutar nog mitt inlägg här med att jag kommer fortsätta lägga ut träningsvideos då och då, men mer på hur faktiskt jag tränar. Tror det blir bäst så, haha.

Lämna en kommentar

Annons
Annons