Beijer
Hälsa & Fitness
MatVardag

En bättre start på måndagen och veckan

Den här måndagen startade på ett väldigt bra sätt. Klockan ringde vid 05:30 och jag hann ta en dusch och en kopp kaffe innan jag begav mig till gymmet. Kan ju säga att jag inte var ensam där idag. Det är sjukt hur många som tränar tidigt på morgonen, men jag är ju en av dem. Hur som, i dag stod det ben på schemat och jag antar att det kommer kännas ganska mycket imorgon. Härligt!

Efter träningen kom Sabine hem till mig för en frukost. Det blev majskakor med rödbetshummus, avokado och andra grönsaker. En smoothie gjord på banan, ananas, gurkmeja, svartpeppar, kardemumma, riven kokos o en dadel. Sjukt smarrigt!

Utöver det hade vi frukt, nötter och lite mer kaffe såklart!

Då Sabine är vegan var frukosten helt vegansk, vilket aldrig händer mig. Jag brukar alltid ha ägg på morgonen, men det funkade minst lika bra utan idag. Alltså, rödbetshummus med avokado på majskaka är galet gott! Om du inte testat, då är det dags att göra det. Du kommer inte ångra dig!

​Hur lyxigt är det inte att starta dagen på det här sättet?! Man får passa på när det är lite lugnare i kalendern. Hur startade du din vecka?

Lämna en kommentar

Annons
Annons