Beijer
Hälsa & Fitness
Veckans lista

Veckans Lista – Julavslutning, Striptrip och Tapas

VECKANS MÅENDE: Jag har mått riktigt bra denna vecka. Klart jag var lite ledsen i tisdags när jag fick min diagnos på Crohns, men samtidigt är det så skönt. Det förklarar SÅÅ många saker som pågått i mitt liv. Äntligen har jag fått svar på dem. Inlägget hittar ni här .

VECKANS BÄSTA: Min pojkvän och familj. Ni ställer upp för mig och är bara världsbäst! Utöver det älskar jag att njuta av december månad. Så mysigt!

VECKANS SÄMSTA: Hmm, kanske att medicinen jag ska ta nu är SVINDYR samt att den knappt finns någonstans.

VECKANS ROLIGA: Onsdagens julavslutning med Adidas Runners. Vi var på Boule Bar vid Liljeholmen och åt gott och spelade såklart Boule. Det var första gången jag spelade det och det var väldigt kul och speciellt när man får hänga med ett underbart gäng. Alltså Adidas Runners-crewet, ni är underbara. Vilket gäng <3

VECKANS WOW: Det är alla fina mejl, kommentarer, sms och dms jag fått från er när jag berättade om min crohns. Jag blev helt överrumplad och jag har inte svarat på dem ännu för det var just lite för tufft för mig att göra det i tisdags. Jag ska svara, och ni är helt underbara. Jag förstår knappt att jag har så fina människor i min omgivning som väljer att skriva några peppande ord till mig. TACK!

VECKANS GODA: Fredagens tapas-middag med Johanna. Vi åt en massa gott. Självklart ska den goda saffranskakan också vara med under denna kategori då den blev väldigt god. Recept hittar du här .

VECKANS SERIE/PROGRAM: Förutom årets julkalender så kom jag förbi “Amie & Fannas Striptrip” som är en serie på svtplay. Den handlar om strippklubbskulturen i USA då i många hiphopvideor vi vuxit upp med har haft strippor som dansat i bakgrunden. I serien får man veta vilka dessa tjejer är, hur deras liv ser ut och vad de känner, tycker och tänker. Superintressant, se den!

VECKANS TRÄNING: Denna vecka fick jag till tre träningspass vilket jag tycker är superbra då jag inte trodde jag skulle få till något. Wohooo! I tisdags körde jag tillsammans med Boot camp-gänget, i fredags med Gabrielle och igår med Mathias. Så kul!

VECKANS MEST LIKADE BILD: Blev denna nedan.

Lämna en kommentar

Annons
Annons