Beijer
Hälsa & Fitness
MatVardag

Boot camp breakfast

I går var det sista klassen på Boot Camp Period 1 därför bestämde vi oss för att fira det med en härlig frukost tillsammans i morse. Trots att vi skulle ses klockan 07:30 gick jag upp vid fem för att hinna med ett träningspass innan. Jag tror verkligen morgonen är min tid. Det känns inte jobbigt att gå upp längre, men däremot är jag inte så pigg på kvällarna sen.

Nåväl, lite efter 07:30 möttes @EllaGrangard , @ellaflintberg , Moa, Sara, Angela och jag på Gast vid Rådmansgatan för en frukost. Jag har aldrig varit där tidigare så det var väldigt kul med ett nytt frukostställe.

Vi alla beställde in lite olika frukostar som ni kan se på bilderna. Det var gröt, te, matcha latte, ägg, smörgås, cappuccino och ägg. Jag valde att avbryta min periodiska fasta, dagen till ära, men på måndag är jag på igen eller imorgon. Har inte bestämt hur jag sak göra med frukost under helgerna. Får se hur jag känner imorgon, helt enkelt.

Vi hade en supermysig morgon där vi pratade om allt mellan himmel och jord som till exempel sociala medier både i Sverige och i Kina, Snowden-filmen, erfarenheter kring hur det är att bo utomlands, ramadan etc. Det är så mysigt att sitta och äta frukost och utbyta erfarenheter med varandra. Mer sådant här framöver!

​Fredagen började verkligen på bästa sätt, och den kommer bara fortsätta att leverera då vi är ett ganska stort gäng som ska till Gröna Lund ikväll! Wohoo! Läskigt värre!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Annons
Annons