Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

Veckans Lista – Plåtning, Naprapatbehandling och en kväll på Grand Hotel

VECKANS MÅENDE: Jag har mått ganska bra i veckan. Det enda tråkiga var att jag haft ont i ryggen och jag är ganska säker på att det beror på mina magmuskler. Så seeeegt!

VECKANS SÄMSTA: Min rygg och att jag behövde göra en naprapatbehandling. Behandling är ju bra, men ingen favorit hos mig. Dock tror jag att det blir några till.

VECKANS BÄSTA: Finns mycket bra, men det var väldigt skönt att dagen är lite längre idag pga vintertiden. Sov väldigt skönt i natt och att vakna och veta att man har en timme extra är inte helt fel faktiskt.

VECKANS OTIPPADE: Att Mathias och jag var inbjuda till Lifestyle Awards på Grand Hotel Saltsjöbaden. Det var trevligt, men för min del kändes det som jag gick tillbaka i tiden till 2008. Det kändes som jag kände ganska många på stället. Utöver det såg vi Paradise Hotel, Ex on the Beach och Talang på en och samma gång minus allt drama. Det var underhållande, men vi blev inte långvariga. En timme räckte.

VECKANS GODA: Dadelbollarna och söndagsmiddagen på Surfers. Älskar mat och deras mat var väldigt god, speciellt tofun. Dock kom jag fram till att jag föredrar mer mexikanskt/latin mat mer än kinesisk.

VECKANS ROLIGA: Att jag fått träffa Sabine och fotograferingen i tisdags var väldigt kul med.

VECKANS PODD: Jag har börjat älska Alexandra Bring och Victoria Törnegrens podd “Två Systrar och en Podd”. Alltså, de är så roliga och jag gillar verkligen deras personligheter.

VECKANS PROGRAM: Kockarnas Kamp! Hur bra är inte det programmet? Och nästa vecka är det final! Sååååå spännande!

VECKANS TRÄNING: Som jag skrev i tidigare inlägg har det inte blivit mycket träning i veckan. Ett halvdant ryggpass, ett cirkelpass och söndagens benpass.

VECKANS MEST LIKADE BILD:

Lämna en kommentar

Annons
Annons