Beijer
Hälsa & Fitness
Träning

Veckan avslutas med veckans första träningspass

I dag lite efter tio tog M och jag en promenad till Fridhemsplan för att därifrån ta tunnelbanan till Hötorget för att köra ett benpass. Som jag redan sagt x antal gånger älskar jag att träna bland gymmen mitt i City under helgerna, eftersom att det är helt tomt då. Hur underbart som helst.

Det var också underbart att få till ett träningspass utan stress. Passet idag var faktiskt veckans första riktiga träningspass.

Ibland ser veckorna ut så att jag knappt hinner träna och så har denna vecka varit. Om jag blir stressad över uteblivna träningspass? Nope, inte alls. Jag vet att jag aldrig kommer sluta träna så varför skulle jag stressa inför det?

Det enda jag kan känna är att vad tråkigt att jag inte hann träna, men inget mer än det. Träning är min vardag, och jag vet att livet kommer emellan ibland och jag vet att ibland är jag starkare och ibland mindre stark. MEEEN NO STRESS PÅ DET. Jag är mycket nöjd med hur mitt förhållande till träning ser ut och jag är glad att jag har fått ha det i hela mitt liv.

Passet idag bestod av frontböj, utfall, Goblet squat, raka mark och därefter avslutade vi passet med en tabata där vi körde knäböjshopp. Jag ska börja lägga in mer explosivitet i mina pass. Det är både roligt och jobbigt. Det är också ganska bra att lägga in lite explosivitetsträning innan Arena Run i vinter. Det är ju en del trappor man kommer springa i och det vore skönt om benen inte blev som stockar då 🙂

Har du fått till någon träning i veckan eller har den sett ut som min?

Lämna en kommentar

Annons
Annons