Beijer
Hälsa & Fitness
Okategorierat

VECKANS LISTA – No more chocolate och tidig morgonträning på Barry’s

​Då har en vecka passerat och det är dags för “veckans lista”! Enyoj!


VECKANS MÅENDE: Den här veckan har jag mått så bra. Jag har varit helt överlycklig över att min mun har varit bra och blivit bättre för varje dag. Sen igår skulle jag testa Lohilos nya glass Swedish Fika som är i smaken av chokladboll. Tydligen gillar min kropp inte choklad och kabooom sa det – imorse vaknade jag med den största läppen ever. Väldigt ledsamt!

VECKANS BÄSTA: Att få spendera helgen med honom. Det var länge sedan vi hade en helg tillsammans!

VECKANS UTMANING: Att inte kunna äta allt som jag vill. Så många gånger jag tänker att jag ska ta ett äpple när jag är lite hungrig och inte kan det. Det är en utmaning och frustrerande. Denna vecka har jag varit så sugen på nötter så det är galet. Jaja, det är bara att acceptera läget och ingen idé att älta. Det är ju var det är.

VECKANS BOOST: Fredagens tidiga morgonträning på Barry’s med Angela och Julia. Det var helt underbart och hoppas på fler sådana morgnar. Känns som att jag nästan måste köpa ett klippkort på där. Jag blev så pepp och boostad av energi. Det var en perfekt start på denna helg.

VECKANS GODA: Gårdagens middag var supergod. Vi hade min systers dotter på middag och bestämde oss för att göra hamburgare på anammas formbara färs. De blev så bra och goda. Dock tyckte inte vår gäst om burgaren, men hon åt iaf, vilket gjorde ont i mitt hjärta. Förhoppningsvis gick hon hem ganska mätt ändå då hon fick snacksa på lite godis och torkad frukt.

VECKANS MEST LIKADE BILD: Denna bild nedan tyckte ni om mest denna vecka. Det kan bero på att jag delade med mig av ett grymt bra recept. In på min IG för att ta del av det du med.

Lämna en kommentar

Annons
Annons