Beijer
Hälsa & Fitness
Vardag

En liten update om allt och ingenting

Vad händer här kan man undra? Ja, precis det undrar jag. Denna vecka har bloggandet inte varit mitt prio, vilket jag även kan se på statistiken, och nästa vecka kan det hända att det blir ännu mindre. Det är spännande saker som händer i kulisserna. Saker jag väntat på sedan i MARS. Hur galet?! Men nästa vecka är vi där. Jag kan inte berätta mer, men jag hoppas innerligt att det blir bra.

Så hur har veckan varit?

Den har swishat förbi i en väldig fart må jag säga. Jag har hunnit med två fotograferingar som ni kommer få resultat på snart, hunnit träna, jobba och kört sista klassen på Bootcamp perioden. Den 2 oktober är det dags igen och hoppas att någon av mina läsare kanske vill följa med som en av deltagarna på det nya stället. Det kommer bli grymt, så mycket kan jag säga iaf.

Imorgon är det fredag och egentligen brukar jag ha “sovmorgon” (går upp 06:30), men imorgon ska jag upp galet tidigt. Jag bokade in ett pass på Barry’s Bootcamp 06:30 på morgonen med Angela. Vad gör man inte för lite träning med grymt sällskap!? Menar ju det. Jag vet att min frukost imorgon kommer smaka fantastiskt efter ett full body pass på Barry’s..

Hur ska du starta din fredag?

Lämna en kommentar

Annons
Annons