Beijer
Hälsa & Fitness
MIDDAGSTIPSRecept

Recept på Ärthummus


Mina vänner, nu ska ni få ett fantastiskt recept som passar till det mesta. Du kan använda det som proteinkälla, som dipp till dina grönsaksstavar eller till en röra till din lunch/middag. Jag skriver såklart om ärthummus som är helt klart min nya favorit. Jag älskar recept som går fort, som innehåller få ingredienser samt är gott. De tre egenskaperna tycker jag ärthummus har + lite till. Därför tänkte jag dela med mig av receptet på ärthummus till er NU. Varsågoda.

RECEPT:
1 paket kikärtor
1/2 paket gröna ärtor
1 vitlöksklyfta
peppar
salt
citron


BESKRIVNING:

Tillaga ärtorna som det står på kartongen
Skölj av kikärtorna
Mixa gröna ärtor, kikärtor och resterande ingredienser
Klart, nu har du en fantastiskt god ärthummus.

Testa verkligen det här receptet. Det är otroligt gott och så enkelt att göra.
Dessutom är den smockad med näring och protein!

Lämna en kommentar

Annons
Annons