Beijer
Hälsa & Fitness
TräningVardag

Överkörd av en bil?

God morgon, eller jag vet inte om det är en god morgon (!?). Jag vaknade klockan 06:10 idag och det kändes som en bil hade kört över mig. Sen när är jag trött på morgonen? En känsla jag verkligen ogillar. Frågan är om jag hade för mycket energi i kroppen igår att det slog över till det här stadiet idag? Mycket märkligt. Jag är fortfarande helt groggy trots en kopp kaffe, gröt och ett ägg. Vi får se om jag ens vaknar till liv under dagen. Just nu känns det ganska omöjligt, men mirakel kan ske.

Som tur är jobbar jag hemma idag och under dagen ska jag smita till gymmet för förhoppningsvis få mer energi. Kvällen kommer spenderas på Adidas Runners. Ikväll håller jag inget pass så jag ska nog springa 6 km eller kanske 10 km. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Förhoppningsvis blir det inget regn som förre veckan.

Ni vet väl att det är helt gratis att vara med på Adidas Runners? Vi springer varje tisdag och torsdag, möts vid Adidas Concept Store kl 18:15 och du kan välja på 3 olika pass. För mer info, bli medlem på Adidas Runners Stockholm.

Lämna en kommentar

Annons
Annons